Måltidet er en sanseopplevelse, men det er også tilberedningen. Modern House gjør kjøkkenet til en arena for gode sanseopplevelser! Se etter Modern House, da får du kvalitet, design og funksjonalitet til fornuftige priser.

Modern House er et helnorsk varemerke som leverer absolutt alt du trenger til kjøkkenet. Med produkter fra Modern House i skuffer og skap har du et smart og funksjonelt kjøkken, og ikke minst et kjøkken som tilfredsstiller din estetiske appetitt.

Modern House legger stor vekt på design og utsøkt finish i alle produktgrupper. I tillegg ligger vi på et prisnivå som gjør at våre produkter er tilgjengelige for de fleste.

Produkter fra Modern House finner du blant annet i alle landets Kitch’n-butikker. Vi utvikler stadig nye og smarte produkter med vekt på god kvalitet og et smakfullt design.

Av produktgrupper som virkelig har blitt omfavnet av markedet kan vi trekke fram gryteserien Rix. Materialvalg og design gjør matlagingen enkel, og finishen innbyr til å sette gryten på middagsbordet. Vinglass i serien Sontell er et annet flaggskip fra Modern House, og et førstevalg for deg med sansen for god årgangsvin. Vi kommer heller ikke utenom bestselgeren Daily Use Tacosett.